Stedendriehoek

HaringParty op nieuwe locatie

APELDOORN – Goed nieuws voor ondernemers en netwerkliefhebbers in Apeldoorn en omstreken: de jaarlijkse Apeldoornse Haringparty vindt dit jaar plaats op vrijdag 28 juni, van 17.00 tot 22.00 uur. Het mooiste zakelijke evenement van Apeldoorn, dat inmiddels al ruim 26 jaar een traditie is, belooft opnieuw een avond vol gezelligheid, netwerkmogelijkheden en culinaire hoogstandjes te worden.

De Apeldoornse Haringparty is dé plek waar ondernemend Apeldoorn samenkomt. Dit jaar wordt het evenement nog specialer door een uitbreiding naar een nieuwe locatie aan de overkant van Marialust. Deze uitbreiding biedt niet alleen een prachtige setting, maar ook de mogelijkheid om het evenement in de toekomst verder te laten groeien en meer gasten te verwelkomen. Deze uitbreiding benadrukt de groeiende populariteit van het evenement en de ambities van het bestuur.

Netwerken in stijlvolle en ontspannen omgeving

De Haringparty staat bekend om zijn unieke sfeer en uitstekende netwerkmogelijkheden. Bezoekers kunnen genieten van vers bereide haring, diverse andere culinaire hoogstandjes en een uitgebreid aanbod aan drankjes. De zomers aangeklede locatie biedt een betoverende ambiance waar gasten kunnen netwerken in een informele setting.

De Haringparty biedt bedrijven een unieke kans om relaties uit te nodigen en te netwerken in een stijlvolle en ontspannen omgeving. Met diverse samenwerkings- en sponsormogelijkheden kunnen bedrijven zich profileren en hun netwerk uitbreiden. Er zijn exclusieve paviljoens beschikbaar voor bedrijven om hun gasten te ontvangen en te genieten van een avond vol zakelijke mogelijkheden.

De XLLease HaringParty bij Landgoed Marialust belooft weer een onvergetelijke avond te worden. Mis deze kans niet en vis niet achter het net: tickets zijn verkrijgbaar via haringparty-apeldoorn.nl. De dresscode is wit en een hoedje wordt gewaardeerd.