Stedendriehoek

Halloween kleur-bouwplaat

DEVENTER – In de afgelopen jaren heeft De Stoelendans met Halloween altijd speciale acties georganiseerd. “Vorig jaar hebben we een kleurplaatactie voor jong en oud gehouden. Deze viel zeer in de smaak wegens de saamhorigheid die binnen deelnemende gezinnen ontstond.”

“Dit jaar hebben we gekozen voor een combinatie van kleur- en bouwplaat. Dus… weer gezellig samen knutselen en kleuren. Leef je uit en lever je inzending uiterlijk maandag 30 oktober in de winkel, Nieuwstraat 53 in Deventer, in.”

Wie een uitgewerkt Halloweenhuisje bij De Stoelendans inlevert, maakt kans op een leuke prijs. “Er zijn drie leeftijdscategorieën, dus zorg ervoor dat je naam, e-mailadres en leeftijd op de bodem van je huisje vermeld staat. De voorwaarden voor deelname zijn te vinden op de website www.de-stoelendans.nl/kleurplaatactie-de-stoelendans-2023. Daar is ook de kleur-bouwplaat te downloaden. Natuurlijk kun je ook de kleur-bouwplaat ophalen in de winkel.”

Van 15 tot en met 25 oktober zijn er gewijzigde openingstijden. De winkel is dan alleen geopend van 11.00 tot 14.00 uur. Zaterdag 21 en zondag 22 oktober gesloten.