Stedendriehoek

Haarwerk van Hairflow herstelt zelfvertrouwen

TWELLO – Hairflow in Twello en Oldenzaal is gespecialiseerd in haarwerken. Hairflow haarwerkspecialisten zijn geknipt voor hun vak. Zij geven vakkundig en eerlijk advies en maken haarwerken van de beste kwaliteit.

Gepassioneerde vakvrouwen, dát zijn de vier Twentse dames van Hairflow. Zij maken hun klanten graag een beetje mooier wanneer een gezonde haardos niet meer zo vanzelfsprekend is. Corona veroorzaakt veel dunner wordend haar en geeft haaruitval. Gelukkig zijn er veel oplossingen die het zelfvertrouwen herstellen en je weer met een goed gevoel in de spiegel laten kijken.”

Marjorie, één van de gediplomeerde specialisten, zegt: “We begonnen als kapsters, hebben meer dan 25 jaar ervaring, maar zochten verdieping in ons vak en meten sinds drie jaar prachtige haaroplossingen aan. Het geeft veel voldoening om mensen in een kwetsbare situatie écht te kunnen helpen. Wij willen dames die vechten tegen borstkanker sterken, helpen zichzelf niet te verliezen. Het tijdig vrijblijvend reserveren van een synthetisch of een Europees haarwerk kan daarbij rust en ruimte geven in een hectische tijd.”

Echt haar
Carin Wittrock (51) zit samen met Wilma Borghuis (56) en dames van Hairflow aan de koffietafel in de intakeruimte en doet haar aangrijpende relaas. “Ik ben een sportief iemand die heel gezond leeft. Helaas ontdekte mijn kapster een klein kaal plekje op mijn hoofd. Al snel viel nog meer haar uit en drie weken later had ik enkel plukjes haar over. Je herkent jezelf niet meer in de spiegel, bent niet meer de vrouw met de volle haarbos. Elke dag wacht de confrontatie, vanaf het moment van opstaan tot en met het sporten in de avond. Ik blijk Alopecia te hebben. De oorzaak weet ik niet maar ik voelde me echt lelijk, totdat ik bij Hairflow terecht kwam. Marjorie luisterde goed naar mijn verhaal, nam foto’s en binnen een week kon ik kiezen uit acht passende haarwerken. Mijn haarwerk dat ik nu draag was één van de acht Europese haarwerken en ik voel me weer helemaal mezelf! De kleur past heel goed bij mijn huid. Daarbij gaf Marjorie de adviezen hoe mijn haarwerk te dragen met sport. Ik ben weer een gelukkig mens.”

Volledig haarwerk
De INFIX hair experts van Hairflow bieden diverse oplossingen. “Haarwerk is een ander woord voor pruik. Onze standaard collectie is ‘ready to wear’ met verschillende maten, kleuren en lengtes. De caps hebben ultiem draagcomfort en zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, worden op verschillende manieren bevestigd en zijn direct leverbaar. Voor een maatwerk doorloop je een proces van 12 tot 16 weken, van aanmeten tot het dragen van je haarwerk. Samen met onze haarwerkspecialist selecteer je de gewenste haarsoort, structuur en kleur.”

Haarstuk
Wilma was één van de eerste klanten en draagt al jaren een haarstuk. Wilma: “Ik dacht een vetbult op mijn hoofd te hebben, maar dat bleek een kwaadaardige tumor. Operaties volgden, waarbij er krammen in mijn hoofd werden geplaatst. Ik dacht dat ik doodging. Een proces waaraan ik een schedel met deuk en littekenweefsel overhield, daar groeit nooit meer haar. Daarom liep ik jarenlang met een pet. Nu heb ik gelukkig een Europees haarstuk, dat zich makkelijk laat verweven met mijn eigen haar en goed is te bevestigen. Niemand ziet het, met dank aan Hairflow.”

Bel, mail of app voor het maken van een afspraak geheel gratis en vraag advies. We helpen graag. Wij zijn op afspraak geopend, je bent van harte welkom.

Hairflow is SEHM-gecertificeerd en aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

E-mail info@hairflow.nl, website hairflow.nl

Locaties: Oude Rijksstraatweg 6, 7391 MD Twello, telefoon 06-13221336.

Prins Bernhardstraat 4, 7573 AM Oldenzaal (tegenover MST ziekenhuis), telefoon 06-83896441.