Stedendriehoek

Ground Zero komt ’s nachts tot leven

BUSSLOO – Op zaterdag 26 augustus vanaf 21.00 uur vindt de 12e editie van het Ground Zero Festival plaats in Bussloo. Het festival voor en door de liefhebbers wereldwijd van de hardere stylen. Het festival draait tot zondagochtend 7.00 uur om de muziek, de beleving en de sfeer.

Het thema dit jaar is Underworld, wat goed aansluit bij de niet-alledaagse muziekstijlen als Hardcore, Uptempo, Terror, Industrial, Raw Hardstyle, Early Hardcore, Oldstyle , Freestyle en het no nonsense rebelse, tegendraadse en vernieuwende karakter van deze beweging. Er wordt dit jaar groot uitgepakt qua show. Zo zal er een heuse fabriek uit the underworld verrijzen vol met theater en special effects. Ground Zero is het enige nachtfestival van Nederland en daarmee al uniek in zijn soort. Op elk festival is het laatste uur het vetst, omdat het dan donker is en alles komt nu eenmaal beter tot zijn recht in de nacht. De nacht is spannend en dan komt Ground Zero tot leven.

Elk jaar komen er grote artiesten uit de hele wereld over naar dit festival. Een naadloze mix van hedendaagse namen, legendes van het eerste uur en de gevestigde orde, gemixt met veel opkomende djs. Op het programma van dit jaar staan onder anderen Meccano Twins Dirty Bastards Amnesys Radium Outsiders Miss Djax Dano Le Bask Massouille The Destroyer Noisekick Thera & Freestyle Maniacs en nog veel meer. Check voor de complete line-up en de laatste kaarten: Groundzerofestival.nl