Stedendriehoek

GroenRijk Malkenschoten sluit de deuren

Paul en Vera Stenders, de eigenaren van GroenRijk Malkenschoten, gaan met pensioen. Zij hebben geen opvolging. Hierdoor sluit het tuincentrum de deuren op 31 december 2021. Na de sluiting zal er ruimte gemaakt worden voor woningbouw.

Vera Stenders blikt terug: “We kijken terug op een hele mooie periode van ruim 31 jaar. Veel klanten komen al vanaf de begintijd en ook hun kinderen en kleinkinderen komen nu. Generaties hebben wij zien opgroeien. Het waren mooie jaren met veel gebeurtenissen die het ondernemerschap heel divers hebben gemaakt. Wij zullen GroenRijk altijd in ons hart meedragen. Ook ons personeel heeft dit allemaal meegemaakt en kijkt er met veel plezier op terug.”

Opheffingsuitverkoop

In de eerste week van augustus krijgen de vaste klanten met een Klantenpas voorrang in de totale uitverkoop. In de tweede week van augustus start de opheffingsuitverkoop met 30% korting op het gehele assortiment. Paul Stenders : “Ook in de komende tijd bent u van harte welkom om te profiteren van ons ruime assortiment met aantrekkelijke kortingen en ronden we samen met u een prachtige tijd af. Wij bedanken alle klanten die ons de afgelopen jaren trouw zijn gebleven. Zij hebben er toe bijgedragen dat wij altijd met veel enthousiasme en veel plezier ons prachtige bedrijf hebben kunnen voortzetten.”