Stedendriehoek

Griezelen op de Eglantier

APELDOORN – Stoere monsters, vampieren en gruwelijke horror. Niet vies van een beetje bloed en dol op griezels? Kom dan op vrijdag 28 oktober naar winkelcentrum de Eglantier. Van 18.00 tot 21.00 uur wordt het plein omgetoverd tot het griezelwalhalla van Apeldoorn.

Creepy zone
Vanaf 18.00 uur is de Eglantier niet meer een winkelcentrum, maar een ‘creepy zone’, vol met enge griezels. Voordat je het weet staat er zo’n engerd voor je neus. Naast Halloween Shoppen zijn er nog veel meer leuke activiteiten te doen. Laat je als een echte griezel schminken, volg een Halloween-workshop of geniet van diverse, spannende acts zoals een vuurspuwer. En kom natuurlijk zelf ook verkleed! Voor de duidelijkheid zijn ingehuurde acteurs voorzien van een speciale sticker.

Toverbandje
Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht die het allemaal nog een beetje spannend vinden. Vindt jouw kindje het allemaal nog een beetje spannend? Dan zijn er speciale lichtgevende bandjes beschikbaar. Deze bandjes kun je vrijdagavond ophalen bij Sillies, Annebra of bij Harms & Bakx. Door middel van dit ‘toverbandje’ blijven de griezels op afstand.

Trick or treat
Een jaarlijks terugkerend thema is de ‘trick or treat’. Verklede kinderen kunnen bij de deelnemende winkels langs om een lekkernij op te halen. Elk jaar pakkende de ondernemers steeds groter uit en is het in de winkels ook griezelen. Kortom, heel veel griezelpret en veel plezier op de Eglantier.