Stedendriehoek

‘Grenzeloos genieten bij A1 Wereldrestaurant’  

DEVENTER – Aan de rand van de A1, bij de afslag Deventer-Oost, prijkt al negen jaar het opvallende A1 Wereldrestaurant. Eigenaar Jack Chen, druk bezig met de voorbereidingen voor een veelbelovende dag, deelt zijn enthousiasme over het unieke concept van het restaurant.  

“Vanavond verwachten we opnieuw enkele honderden gasten. We genieten regionale bekendheid vanwege onze kwaliteit; onze gasten komen van Enschede tot Amersfoort om hier te dineren. We zijn verheugd dat de mensen ons nog altijd goed weten te vinden.”

Veel variatie
“Smaak is koning en we sluiten geen compromissen als het op de kwaliteit aankomt”, aldus Jack Chen. “Hier wordt alles voor je neus vers bereid. We voeren een uitgebreid, steeds wisselend assortiment zonder vaste menu’s. Of je nu liefhebber bent van een authentieke Italiaanse pizza, rechtstreeks uit de steenoven, Franse lekkernijen, Aziatische hoogstandjes of Zuid-Amerikaanse delicatessen, wij hebben een wereld aan gerechten klaarstaan. Van Japanse sushi tot een sappige ossenhaas, van verse oesters tot een wokgerecht, we hebben het allemaal in huis. De lijst aan gerechten is eindeloos; kom dus vooral zelf proeven en beleven.”

Vaste prijzen
Vaste prijzen vormen de basis van het arrangement bij A1 Wereldrestaurant. Voor een vast bedrag kunnen gasten onbeperkt genieten van een scala aan gerechten en (non-alcoholische) dranken. Jack Chen: “Hier heb je de kosten in eigen hand. Dat is prettig voor bedrijfsuitjes die met een vast budget werken of familiefeestjes. Je kunt je gasten of personeel immers een enorme variëteit bieden aan eten en drinken voor een vaste prijs. Voor alcoholische dranken geldt een gereduceerd tarief met een zelftapsysteem; hiervoor kan een prijsplafond worden afgesproken.”

Speelparadijs  

“Voor gezinnen met kinderen is het hier een waar walhalla. De kinderen kunnen zich, naast lekker eten, vermaken in een grote speelruimte: spelletjes, een ballenbak, een klimrek, een interactieve zone en zelfs een bioscoop. Kinderen willen hier echt graag komen omdat het een perfecte combinatie is: eten en spelen”, aldus Jack Chen.

Het Wereldrestaurant werkt met twee tijdsblokken, vanaf 17.00 uur en vanaf 19.15 uur. Reserveren wordt aangeraden. Het restaurant ligt direct aan de A1, met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ontdek het zelf op www.restaurant-a1.nl of bel 0570-657010.