Stedendriehoek

Gratis proefles Bijbelcursus

APELDOORN – Op zaterdag 16 september begint in Apeldoorn het nieuwe seizoen van de EC-Bijbelcursus van het Evangelisch College. De EC-Bijbelcursus is er voor iedereen die wil groeien in geloof en meer wil begrijpen van de grote lijn en de samenhang van de Bijbel. Ter kennismaking zijn de lessen in september gratis te volgen.

In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, thema’s, context en de hoofdgedachten van elk Bijbelboek. De cursisten worden op deze manier betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het dagelijks leven. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Per les wordt één Bijbelboek behandeld.

Het Evangelisch College zet zich in voor Bijbelonderwijs in Nederland en biedt de interkerkelijke EC-Bijbelcursus aan op 50 locaties in Nederland. Jaarlijks volgen zo’n 1000 christenen deze cursus. Ook in Apeldoorn wordt de EC-Bijbelcursus dus aangeboden. De lessen vinden plaats op de derde zaterdag van de maand, van 9.30 tot 15.00 uur in kerkelijk centrum De Hofstad, Hofveld 52. De lessen worden verzorgd door de docenten Richard Hakvoort (Oude Testament) en Hans Arentsen (Nieuwe Testament).

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om in september gratis en vrijblijvend een proefles bij te wonen. Van te voren aanmelden via de website www.evangelisch-college.nl/bijbelcursus  wordt gewaardeerd.