Stedendriehoek

Grappige anekdotes over tragisch leven

WENUM-WIESEL – Op vrijdag 19 januari komt voormalig topvoetballer en oud-international Glenn Helder naar voetbalvereniging WWNA om een avondvullend programma neer te zetten. Het programma begint om 19.00 uur met een clinic voor het G-team van WWNA. Het G-team van ZVV is bij deze clinic te gast. Belangstellenden kunnen de clinic kosteloos bijwonen.

Vervolgens gaat Glenn Helder vanaf 19.30 uur in het clubhuis van WWNA, Wieselsedwarsweg 28 te Wenum-Wiesel, een twee uur durend optreden geven vol humorvolle voetbalanekdotes. Tijdens dit optreden vertelt hij over zijn leven met alle hoogte- en dieptepunten.

Helder (1968) had met zijn talent een gouden toekomst. Dat talent bracht hem tot onder andere het Nederlands Elftal, Arsenal en Benfica. Als voetballer van Arsenal en Benfica verdiende hij een fortuin, maar dat verdween in een bodemloze put. Helder heeft te maken gehad met een aantal verslavingen. Het ging mis met hem en niet zon klein beetje ook. In zijn donkere periode deed hij een zelfmoordpoging sliep in zijn auto zette in het casino 40.000 gulden in ‘op zwart’ en zat zeven maanden in de gevangenis voor bedreiging mishandeling diefstal en verboden wapenbezit. Glenn Helder vertelt met een komische noot openhartig over zijn leven zonder zichzelf te sparen. Kortom gegarandeerd een geslaagde avond.

Kaarten voor het optreden van Glenn Helder zijn verkrijgbaar à €15- per stuk en kunnen worden besteld via e-mail ticketswwna@hotmail.com of telefonisch via 06-82608424. Op de avond zelf 19 januari kunnen de kaarten vanaf 18.45 uur bij WWNA aan de kassa gekocht worden tegen contante betaling. Pinnen is niet mogelijk.