Stedendriehoek

Goede service en deskundig advies bij Pearle

APELDOORN – Pearle Opticiens Apeldoorn Centrum heeft onlangs feestelijk de deuren heropend. “Kom de vernieuwde winkel bewonderen. Het Pearle-team verwelkomt je graag”, zegt bedrijfsleider Jaimy Ligtenberg.

Supertrots

“De nieuwe winkel is volgens het allernieuwste winkelconcept. We zijn dan ook supertrots dat we in Apeldoorn deze mooie Pearle-winkel hebben. De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid. We verwelkomen je graag in de vernieuwde winkel!”

Vernieuwd én vertrouwd

Toch is niet alles nieuw: de winkel is al jaren een begrip in Apeldoorn. Goede service en deskundig advies staat bij Pearle Opticiens Apeldoorn Centrum centraal: “We willen echt weten wat iedere klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel verlaat met precies de juiste zichtoplossing. Kom langs of maak een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken. De winkel is gelegen aan de Hoofdstraat 91 in Apeldoorn en is van maandag 11.00 uur tot en met zaterdag geopend.”

Over Pearle

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Maak een afspraak bij de winkel voor een Goed Zicht Gesprek. “We starten deze afspraak met een intake, vervolgens voeren onze deskundige opticiens de oogmeting uit (gratis, met een waarde van €30,-) en tot slot ontvang je een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die past bij jou en jouw lifestyle. Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs. Meer informatie? Kijk op www.pearle.nl.”