Stedendriehoek

Gloednieuw programma Wintercircus

Het afgelopen jaar werd in Apeldoorn feestelijk ingezet met een hoogstaande circusshow. De lange traditie van circus tijdens de kerstperiode kreeg een update vol topkwaliteit.

En ook nu weer is er een unieke, spectaculaire reeks shows van het Wintercircus, aan De Voorwaarts in Apeldoorn. Een gloednieuw programma, gevuld met twaalf exclusieve wereldacts. Artiesten van naam en faam zorgen voor de ultieme en spraakmakende circusbeleving.

De snelste kostuumwissel ter wereld, de duivelse diabolo’s van een jong Italiaans talent, indrukwekkende acrobatie van een gouden duo, klassevol jongleren, charmante kamelen en vrolijke ezels, muzikale clowns, een grote acrobatengroep, een fraai showballet, de vrolijke honden met een prijzenkast in het prestigieuze festival van Monte Carlo. Onbetwiste topper is het spectaculaire rad des doods. Spanning en sensatie verzekerd. Twee uur lang.

Begeleid door een uitgebreid live-orkest wordt van 24 tot en met 30 december een topprogramma gepresenteerd in een tentencomplex van hoge kwaliteit. Een evenement voor alle leeftijden. Het mooiste cadeau voor kerst, een ideaal feest met het gezin, vrienden, collega’s, het bedrijf of de vereniging. Voor meer informatie en toegangskaarten: www.wintercircusapeldoorn.com