Stedendriehoek

Gezond en fit met Metabolic Balance®

EEFDE – Voeding, het is een dagelijks begrip. Maar wat weten we ervan? Wat heb je nodig en waarvan kan er best wat minder? Welke voedingsmiddelen moet je juist wel of niet eten en wat moet je doen om je fitter te voelen. Of om af te vallen en te zorgen dat lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, slecht slapen, opgeblazen gevoel, overgewicht, allergieën, gewrichts-/overgangsklachten, hoge bloeddruk en cholesterol zullen afnemen.

“Bij deze vragen ga ik je helpen”, belooft Sabine van den Biezenbos. “Veel klachten liggen ten grondslag aan een verstoorde stofwisseling (metabolisme). Met het Metabolic Balance®-programma pak je de onbalans van je stofwisseling en hormoonhuishouding aan. Het is méér dan alleen maar afvallen. Het gaat ook om verandering van je eetgedrag en je leefstijl. Je moet bereid zijn om er moeite voor te doen en te willen veranderen. Deze verandering geeft je niet alleen een levenslang resultaat, maar ook gezond en lekker eten, je goed voelen en het gewenste gewicht!”

“Het Metabolic Balance®-programma bevat een persoonlijk voedingsplan met voedingsmiddelen, waardoor jouw lichaam weer in balans komt. Persoonlijk, omdat het op basis is van je eigen bloedwaarden, want ieder mens is anders. Verder geeft het bijbehorende voedingsschema je structuur en houvast. Je eet eiwitten, vetten en koolhydraten in de juiste verhouding. De vetverbranding wordt gestimuleerd, waardoor eten wordt omgezet in energie in plaats van vet. Deze combinatie beïnvloedt je stofwisseling en je hormoonhuishouding. Zo komt je lijf in balans met de voeding die het nodig heeft. Je gaat je fitter voelen, krijgt meer energie en lichamelijke klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen”, aldus Sabine.
“Samen gaan we aan de slag en kijken we wat bij je past. Ik neem de tijd en zorg dat je het volhoudt. Ik leer je wat voeding doet, hoe het werkt en wat het met jou doet. Je wordt bewuster van je eigen eetgedrag en leefstijl, je leert andere keuzes maken, aandacht hebben voor gezonde voeding en lekker koken.”

“Is dit voedingsprogramma iets voor je? Meld je aan via e-mail info@sabinevandenbiezenbos.nl  voor de gratis informatieavond op donderdag 9 maart. Of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Kijk voor informatie op de website www.sabinevandenbiezenbos.nl