Stedendriehoek

Gemeenteraad herdenkt Ties Stam op 24 maart

Foto: Herman Talstra

Ties Stam, fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad van Apeldoorn, is op 16 maart na een kort ziekbed overleden. Vandaag, woensdag 24 maart, is een extra gemeenteraadsvergadering waarin Ties Stam wordt herdacht.

In verband met de coronamaatregelen kan er helaas geen publiek aanwezig zijn bij deze bijeenkomst. De vergadering is wel live te volgen via www.apeldoorn.nl/gemeenteraad. Tijdens de raadsvergadering zullen burgemeester Ton Heerts en PvdA-fractievoorzitter Martine Berends een toespraak houden. Ook wordt er een minuut stilte in acht genomen.

Condoléanceboek

Wilt u uw medeleven betuigen? In de hal van het Apeldoornse stadhuis aan het Marktplein 1 staat een tafel met een condoléanceboek. U bent tot vrijdag 26 maart van harte welkom om een boodschap aan de nabestaanden te schrijven. Het stadhuis is geopend tussen 08.30 uur en 17.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om naar het stadhuis te komen, dan kunt u ook een e-mailbericht sturen naar: gemeenteraad@apeldoorn.nl. De Raadsgriffie zorgt er dan voor dat de nabestaanden van Ties Stam uw bericht krijgen.