Stedendriehoek

Gemeente de wei in tegen AGOVV

APELDOORN – Op zaterdag 16 december speelt een team van AGOVV-coryfeeën tegen een team van de gemeente Apeldoorn, bestaande uit wethouders, raadsleden en wellicht ook enkele talentvolle ambtenaren. De opbrengsten van het duel gaan naar Serious Request, dat van maandag 18 tot en met zondag 24 december op het Marktplein in Apeldoorn plaatsvindt.

Bij de oud-AGOVV’ers, die onder leiding staan van Leo van der Kraats, geven in ieder geval Remon de Vries, Julius Wille, Ronald Dekker, Jeroen Gerritsen, Willem Mulderij, Guido Janssen en Hans uit den Boogaard acte de présence. De gemeente wil, om de spanning op te voeren, haar opstelling nog niet prijs geven. Gefluisterd wordt dat sportwethouder Nathan Stukker – tevens voorzitter ven de supportersclub van FC Twente – in de spits zou staan… Wel is bekend dat het team wordt gecoacht door Jerry Cooke, technisch coördinator van AGOVV en oud-speler van FC Twente.

De wedstrijd begint om 17.30 uur en de toegangsprijs is 4 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor 65plussers en kinderen tot 12 jaar. Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar. Na de wedstrijd is er, tot ongeveer 22.00 uur, een afterparty met live-muziek.

 

Het programma op Sportpark Berg en Bos begint die dag overigens al eerder. Van 10.00 tot 12.00 uur trainen de pupillen van AGOVV onder leiding van Vitesse-trainers en samen met Vitesse Onder 8 onder leiding van Leo van de Kraats. Van 14.00 tot 16.00 uur wordt de wedstrijd gespeeld tussen AGOVV 1 en Valleivogels 1. De entree bedraagt ook hier 4 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor 65plussers en kinderen tot 12 jaar. Leden van AGOVV hebben gratis toegang en dit geldt ook voor de pupillen en hun familie. Dit is de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop.