Stedendriehoek

Gelaatspoli Gelre Apeldoorn gaat ook dit jaar verder

APELDOORN – Wegens succes gaat de Gelaatspoli van Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn dit jaar verder. In 2016 zijn er drie avonden gehouden. In totaal hebben 25 mensen een persoonlijk, deskundig en vrijblijvend mondeling advies gekregen van het team van specialisten. Hiervan heeft ruim een derde een vervolgconsult gehad en inmiddels zijn een aantal mensen een zorgtraject ingegaan.

De Gelaatspoli richt zich op mensen die iets willen verbeteren aan hun gezicht, maar nog niet precies weten wat voor hen de beste aanpak is of bij welke specialist ze moeten zijn. Mensen kunnen hier terecht met vragen over bijvoorbeeld een correctie aan de vorm van hun gezicht (kaak, neus, of oren), de oogleden of het voorhoofd en verbetering van de huid of het gebit. Er is geen doorverwijzing van de huisarts nodig.

Samenwerking specialisten
De Gelaatspoli is een samenwerking tussen verschillende specialisten, die hun expertise inzetten om de cliënt het best mogelijke advies te geven. De specialisten zijn: dermatoloog, huidtherapeute, kaak- (mka-)chirurg, KNO-arts, oogarts en plastisch chirurg.

Belangstellenden kunnen mailen naar gelaatspoli@gelre.nl, met vermelding van de vraag rondom gezichtsverbetering, contactgegevens en geboortedatum. Vervolgens kan men worden uitgenodigd voor een gratis, vrijblijvend adviesgesprek. Een aantal deskundige specialisten gaat met de aanvrager in gesprek en geeft adviezen over de mogelijke aanpak.
Eén keer in de zes weken vindt de Gelaatspoli plaats. De eerste drie data voor de Gelaatspoli zijn inmiddels gepland: donderdagavond 23 februari, 13 april en 1 juni. Het aantal plaatsen is beperkt.

Voor meer informatie: www.gelreziekenhuizen.nl/gelaatspoliApeldoorn