Stedendriehoek

Garagedeur voor blije klant

HEERDE – Als dealer van Novoferm garagedeuren heeft Zonwering Put op 24 en 25 november meegedaan aan de landelijke GGD-dagen (Grandioze Garagedeur Dagen) van Novoferm.

Klanten die op een van deze twee dagen een deur bestelden, deden mee aan een winactie waarbij per dag een gratis deur werd verloot. Tevens kregen zij die twee dagen een gratis ledverlichtingslijst bovenop de lopende actie van gratis montage.

De trekking is officieel gedaan door een notaris bij Novoferm, waarbij de familie Bosman uit Heerde de gelukkige winnaar is geworden. “Wij vinden het als dealer heel bijzonder en onwijs leuk om dit mee te mogen maken. De deur is inmiddels in bestelling en wordt volgend jaar bij de klant geplaatst. Wij feliciteren de familie Bosman van harte met deze leuke prijs!” aldus eigenaar Mark Put van Zonwering Put, gevestigd aan Bonenburgerlaan 13 in Heerde.

“Bent u ook nog op zoek naar een garagedeur? Momenteel loopt de actie van gratis montage nog tot en met 31 december 2023. Dus kom gerust nog langs voor meer informatie. In de showroom hebben wij een opstelling staan van de deuren zodat u een goed beeld krijgt.”

Voor meer informatie, telefoon 0578-690338, e-mail info@zonweringput.nl en website www.zonweringput.nl