Stedendriehoek

Ga voor digitale hulp naar een Informatiepunt van het TaalDigiHuis bij jou in de buurt!

APELDOORN – Het TaalDigiHuis helpt je bij al je vragen over werken op je computer, laptop of mobiele telefoon. Je kunt hiervoor terecht bij het Informatiepunt Digitaal Meedoen. Vrijwilligers beantwoorden vragen en geven tips, ook als je meer wilt weten over de digitale overheid. Er zijn op dit moment tien Informatiepunten op verschillende plekken in Apeldoorn en omgeving.

Je vindt deze Informatiepunten niet alleen in vestigingen van CODA Bibliotheek, maar ook op andere plekken bij jou in de buurt. Zo kun je in Apeldoorn Zuid terecht bij Buurthuis Maasstraat, in Orden bij het Buurtpalet in speeltuin Kindervreugd en in Beekbergen bij De Hoge Weye.

De openingstijden van deze locaties zijn:

  • Buurthuis Maasstraat: maandag van 14.00 tot 16.00 uur

Maasstraat 4, Apeldoorn

  • Buurtpalet Orden: eerste en derde dinsdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur
  1. Saenredamstraat 15A, Apeldoorn
  • De Hoge Weye: donderdag in de oneven weken van 14.00 tot 15.30 uur

Dorpsstraat 34, Beekbergen

Op deze dagen en tijden zijn speciaal getrainde vrijwilligers aanwezig die je graag verder helpen. Ze beantwoorden vragen, geven tips en wijzen je op (digitale) cursussen binnen CODA. Indien nodig verwijzen ze je ook door naar samenwerkingspartners.

De toegang is gratis. Een afspraak maken is niet nodig. Je bent tijdens openingstijden van harte welkom. Neem dan ook je laptop of mobiele telefoon mee, zodat we je beter kunnen helpen.

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan contact op met het TaalDigiHuis. Ons telefoonnummer is 055-5268561 en het mailadres is taaldigihuis@coda-apeldoorn.nl. Een overzicht van alle Informatiepunten vind je op www.coda-apeldoorn.nl/digitaalmeedoen.