Stedendriehoek

Fonkelvloeren een gezond, groeiend familiebedrijf

APELDOORN – Ook na drie jaar is Fonkelvloeren nog steeds dat pure familiebedrijf waar Obbe van Zutphen en Ingeborg Leerkes zorgen voor de mooiste vloeren in en rondom Apeldoorn.

Een samenwerking gedreven door passie: Obbe legt met zijn vakmanschap de perfecte vloeren, terwijl Ingeborg zich met enthousiasme richt op advies, de inkoop en alles wat er verder komt kijken bij ondernemen. Samen creëren ze een vloerervaring die straalt van expertise en toewijding.

In deze drie jaar hebben zij al een mooie klantenkring opgebouwd waarbij de mond-tot-mondreclame nu echt begint te werken. “Als je gewoon goed en netjes werk verricht, komt de rest vanzelf”, zegt Obbe enthousiast. Ingeborg maakt vloerkeuzes persoonlijk en brengt de showroom bij jou thuis. Met voorbeeldvloeren in de hand, zorgt ze voor een persoonlijk contact en begeleidt ze jou bij het kiezen van de perfecte vloer. Geniet van het gemak en de expertise, gewoon in je eigen huis.

Sinds dit jaar helpt ook Bauke van Zutphen achter de schermen mee met bijvoorbeeld het maken van offertes. “Het werd mede door de mond-tot-mondreclame steeds drukker en we konden de hulp goed gebruiken. Bauke weet precies hoe wij het willen, dus dan denk je toch snel als eerste aan je broertje”, zegt Obbe lachend.

Wat de nieuwste trends zijn? “Een opvallende verschuiving is de groeiende populariteit in donkere kleuren, in PVC en ook in houten vloeren. Donkere kleuren geven een tijdloos en warm karakter aan je interieur. En de Weense en Hongaarse punt als legpatroon neemt toe. Erg leuk om te zien!” zegt Ingeborg. “Wil je advies over je nieuwe PVC- of houten vloer? Of ben je op zoek naar een goede combinatie met je bestaande interieur? Of zoek je voor je huis iemand die je kan helpen bij een volledig nieuw interieur? Bel of mail ons voor advies. Wij komen graag jouw huis bekijken en voorzien je graag van inspiratie!”

Voor meer informatie, telefoon 055-3030988, e-mail info@fonkelvloeren.nl en website www.fonkelvloeren.nl