Stedendriehoek

Folding Boxboard Eerbeek sponsort Eerbeekse Boys

Sinds kort is Folding Boxboard Eerbeek BV, sponsor van voetbalvereniging SV Eerbeekse Boys. In de kantine van de vereniging hangt een bord met een prachtige luchtfoto van het bedrijf en het dorp Eerbeek, met daarbij plek voor actuele vacatures.

“Als Folding Boxboard Eerbeek voelen wij ons sterk verbonden met het dorp Eerbeek en de directe omgeving” vertelt Marketing Manager Peter Hommel. “Daarom vinden wij het ook belangrijk om goed samen te werken met lokale partijen. Zo is bijvoorbeeld een groot deel van de investering, die wij najaar 2022 in onze ombouw hebben gedaan, bij veel bedrijven in de Eerbeekse regio terecht gekomen”.

De sponsoring bij Eerbeekse Boys is gericht op het vergroten van de naamsbekendheid van de Eerbeekse Vouwkarton producent, waarbij tevens de actuele vacatures gepresenteerd worden. “Meer dan 50% van onze werknemers komt uit de Eerbeek of directe omgeving en wij zijn continue op zoek naar gedreven medewerkers” gaat Hommel verder “Bij ons krijg je bovendien de kans om naast je werk ook een opleiding te volgen, waarvan wij de kosten op ons nemen. Je werkt aan het realiseren van een duurzaam product, dat de basis vormt voor vele uiteenlopende verpakkingen die je dagelijks tegenkomt in de winkel”.

In de overeenkomst met Eerbeekse Boys is ook opgenomen dat kinderen van medewerkers van Folding Boxboard Eerbeek tegen gereduceerd tarief kunnen voetballen bij de club. “Dit doen wij omdat wij belang hechten aan een gezonde (werk)omgeving waarbij ook de kinderen van onze medewerkers de kans krijgen om te gaan sporten”. Het bord heeft inmiddels een prominente plek gekregen bij de ingang naar de kantine van Eerbeekse Boys.