Stedendriehoek

Flirten met de buurman

Tatjana is als vondeling bij Dierenasiel de Kuipershoek gekomen. Ze heeft haar naam te danken aan de actrice Tatjana Simic, ook wel bekend als Kees uit de serie Flodder.

Net als haar menselijke naamgenote is ook deze Tatjana geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze kan zich gedragen als een kleine tijgerin: lichtelijk onberekenbaar en fel. Uitdagen, flirten…. alle damesspelletjes kent ze. Maar ook haar nageltjes uitzetten als je dan op haar avances ingaat, behoort tot haar trucjes.

De aanwezigheid van haar baasje vindt ze heel gezellig, maar ze bepaalt wel wanneer ze al dan niet geaaid wil worden. Ook van thuisconcurrentie zoals kinderen, honden of katten is ze niet gecharmeerd. Wel wil Tatjana graag naar buiten, omdat ze wel de mogelijkheid wil houden te flirten met de buurman.

Tatjana zoekt een baasje dat ervaring heeft met katten en haar signalen kan herkennen om heftige reacties van deze dame te voorkomen. Denkt u dat u deze tijgerin kunt temmen en haar een liefdevol, rustig thuis kunt bieden? Reageer dan via de website van Dierenasiel de Kuipershoek, overgelder.dierenbescherming.nl, of kijk op Ik zoek baas.