Stedendriehoek

Flexfamily maakt sprong met Outdoor Gelderland

Outdoor Gelderland heeft de handen ineengeslagen met Flexfamily, de partner in Oost-Nederland die alle HR-diensten in huis heeft. Een bundeling van krachten gebaseerd op regionale versterking en veerkracht.

Flexfamily, waarvan onder andere Seesing Flex & Koers Oost lid zijn, heeft alles in huis om organisaties te ondersteunen op HR-gebied, van uitzenden en werving & selectie tot loopbaanbegeleiding en arbodienstverlening.  “Wij helpen organisaties en mensen het beste uit zichzelf te halen met onze hoogwaardige HR-oplossingen voor organisaties in de Achterhoek, Stedendriehoek en Twente. Onze kernactiviteit is mensen aan een passende baan helpen en bijdragen aan hun doorontwikkeling”, steekt Mariko Lukkezen van Flexfamily enthousiast van wal.

Werkgeluk

Haar collega Leontien Wolters voegt toe: “Onze missie is een bijdrage te leveren aan het werkgeluk in Oost-Nederland. Flexfamily heeft als doel een boost te geven aan deze regio, waar jonge generaties uit wegtrokken om te studeren en niet terugkeerden om zich te settelen. Het is echter een prachtig gebied dat het verdient om in te investeren. Werk is meer dan werk alleen, het is de spil in een samenleving. Het geeft iemand identiteit, mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en zorgt voor dagelijkse structuur.  Door onze krachten te bundelen, kunnen we elkaar versterken. Samen maken we onze regio weer een stukje mooier.” Mariko Lukkezen beaamt: “Onze kracht zit hem in de verbinding met de regio. Wij komen hier vrijwel allemaal vandaan en zijn er opgegroeid. We spreken de taal en kennen de cultuur. De manier waarop mensen hier met elkaar omgaan is heel bijzonder. Persoonlijke relaties zijn bij ons in de regio zeer sterk en dat leidt tot wederzijds vertrouwen. We hechten als bedrijf veel waarde aan duurzame relaties en persoonlijke aandacht.”

Voor iedereen een plek

Outdoor Gelderland vindt plaats in het hart van het gebied waarin Flexfamily actief is. De samenwerking is echter ontsproten uit meer dan regionale verbondenheid; de filosofie van de twee organisaties blijkt eveneens naadloos op elkaar aan te sluiten. Leontien Wolters legt uit: “Wij geloven dat er voor iedereen een plek is en we helpen daarbij waar we kunnen. Outdoor Gelderland wil eveneens voor een breed publiek toegankelijk zijn en zet zich in voor de jeugd en personen met een handicap. Dat spreekt ons aan. Sterker nog, wij proberen hier zelfs een steentje aan bij te dragen. Flexfamily organiseert tijdens het evenement een klantenbijeenkomst. Het is een mooie manier om te investeren in de relatie die we met elkaar hebben. Daarnaast is het voor ons netwerk een laagdrempelige manier om kennis te maken met dit prachtige evenement.”

Vallen en opstaan

Tijdens de bijeenkomst staat de link tussen topsport en werk centraal. “We nodigen die middag een bekende springruiter uit om zijn verhaal te delen. Wie dat is houden we nog even geheim! Topsport en werk kennen veel overeenkomsten. Beide draaien om veerkracht, wendbaarheid en vallen en opstaan. Dat laatste is wat onze manier van werken typeert en ook letterlijk van toepassing is in de paardensport. Die volharding, je zou het bijna koppigheid kunnen noemen, is hoe wij samenwerken met onze partners. Wij kijken samen met organisaties en werknemers hoe we het beste uit iemand en een organisatie naar boven kunnen halen. En als iets niet kan, wat er dan wél lukt. We zullen er altijd voor de volle 100% voor gaan. De paralellen tussen onze dagelijks activiteiten en de topsport zijn dus onmiskenbaar. Fantastisch dat Flexfamily een sprong kan maken met Outdoor Gelderland!”, besluit Leontien Wolters.

Over Flexfamily

Flexfamily is met haar merken Fides, Seesing Flex, Koers Oost, Aelbers, Marquette, Vast., 2Work, Maqqie, Vitaal! en Loont actief vanuit regio’s de Achterhoek, Twente, de Liemers, Salland en Stedendriehoek. Ieder merk heeft zijn eigen specialisatie in het vak van HR. Zo versterken ze elkaar en hebben we altijd een oplossing in huis. 

Foto:

Outdoor Gelderland (Mariska Gerrits) en Flexfamily (Leontien Wolters) slaan de handen ineen