Stedendriehoek

Finale Miss Regio Nederland 2017

APELDOORN – Zaterdag 14 oktober strijden de finalisten/missen voor de felbegeerde titel Miss Regio Nederland 2017. “City Lounge Apeldoorn biedt Stichting Miss Regio Nederland de prachtige, exclusieve ambiance om dit evenement wederom tot een groot succes te maken.” In het traject naar de finale worden de missen begeleid door uitsluitend professionals, die hun sporen hebben verdiend in de internationale fashion- en modellenwereld. Fotoshoots, catwalktrainingen, presenteertechnieken, mindsetting, mediatraining, alles om ze klaar te stomen voor de finale.

“In de internationale modellenwereld geldt een minimumlengte van 1.74 meter voor alle mannequins en modellen. Daardoor komen vrouwen en meisjes die aan alle eisen voor een carrière als model ruimschoots voldoen, maar kleiner zijn dan 1.74 meter, niet aan bod.” De Miss Regio Nederland Verkiezingen zijn ontstaan uit protest tegen deze norm.

Oprichtster Susan Stundebeek: “Door ons concept is een doorbraak in gang gezet. De laatste jaren heeft in de wereld van de modellenbureaus een verschuiving plaatsgevonden. De diversiteit van modellen qua lengte in de mode-industrie is opvallend.”

De finalisten komen uit heel Nederland en zijn gekomen uit talloze aanmeldingen. De dames hebben de ‘looks’, maar niet de vereiste lengte: Atthina-Mae Murg (Den Haag), Daisy Harms (Amstelveen), Diana van Oorschot (Heesch), Ilse Lamens (Hoogeveen), Jessica Pylova (Heineoord), Joelle Cheyenne Roest (Rijsenhout), Kimberly Dekker (Groningen), Lorena Pape (Rotterdam), Malissa de Krijger (Nieuw-Vennep), Margot Thomas (Doorwerth), Melissa van Zeben (Arnhem), Rosita Limahelu (Bodegraven) en Shenna Neyens (Groningen).

Dit jaar komt Miss Regio Nederland in actie voor Linda.Foundation. De organisatie bestaat uit vrijwilligers. Het evenement wordt gefinancierd door sponsors, met name uit de bedrijfswereld. Voor de editie 2018 is aanmelden inmiddels weer mogelijk. Kijk hiervoor en alle informatie over het evenement op de website www.missregio.nl