Stedendriehoek

Fietstocht Lentetocht door IJsselvallei

APELDOORN – Het Fietsgilde Apeldoorn houdt op dinsdag 4 april a.s. een recreatieve fietstocht Lentetocht door de IJsselvallei. In de lente komt de natuur weer tot leven. Wegbermen, graslanden en slootkanten staan volop in bloei. In de wei loopt het jonge vee te dartelen.

Deze dagtocht van circa 44 kilometer start om 10.00 uur bij uur bij Sportcentrum Matenpark, Heemradenlaan 130, 7329 BZ  Apeldoorn. De route gaat over vlak terrein en over verharde wegen en fietspaden. Deze tocht is ook geschikt om met een driewielfiets te rijden.

Fietsers kunnen tegen betaling van € 3,00 deelnemen en hun eten en drinken zelf meenemen. Aanmelden het liefst via de website: www.fietsgilde-apeldoorn.nl/programma bij betreffende fietsroute op knop ‘Hier aanmelden’. Het kan echter ook telefonisch op werkdagen tussen 18:00 en 20:00 uur. (06 8360 5380). Vermeld de datum van de fietstocht en het aantal personen.

Voor nadere informatie: zie www.fietsgilde-apeldoorn.nl of bel bovenstaand nummer op werkdagen tussen 18:00 en 20:00 uur.