Stedendriehoek

Fietsendief op tv

APELDOORN – Woensdagmiddag is op Omroep Gelderland het programma Bureau GLD te zien. In de uitzending wordt aandacht gevraagd voor een zaak die plaatsvond in Apeldoorn.

Om 17.20 uur start het programma. Bureau GLD is het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland. Samen met politie en justitie wordt de kijker wekelijks opgeroepen mee te denken over kleine en grote criminaliteit in Gelderland. Door het programma zijn al veel misdrijven opgelost. Zon één op de drie zaken levert zulke goede informatie op dat de politie verder kan met het onderzoek. Marèl van Steenbergen presenteert het programma samen met Paul Koetsier en Merel Elfrink van de politie. De uitzendingen zijn ook terug te vinden op YouTube.

De volgende zaak zal aan bod komen: Apeldoorn diefstal moederfiets
Op zondagmiddag 1 oktober wordt bij een supermarkt aan de Asselsestraat een fiets gestolen. De fiets met kinderzitjes wordt weggenomen door een onbekende winkelbezoeker. Deze was in gezelschap van drie andere personen. De onbekende fietsendief en de diefstal van de fiets staan op bewakingsbeelden van de supermarkt. Deze beelden worden in de uitzending getoond. Wie kent of herkent deze onbekende fietsendief?

Heeft u tips? Neemt u dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.