Stedendriehoek

Feestkaart met eigen foto’s

BRUMMEN/EERBEEK – “Wil jij graag kaarten versturen met een persoonlijke tekst en zelf gekozen foto(s)? Volg dan de gratis workshop ‘maak je eigen digitale kaart’ in de Bibliotheek in Brummen of Eerbeek.”

“Je leert tijdens de gratis workshop gebruik te maken van voorgeprogrammeerde designs. Maar ook om helemaal zelf leuke wenskaarten te ontwerpen voor bijvoorbeeld Kerstmis en Nieuwjaar. We maken tijdens de workshop gebruik van een gratis fotoprogramma, zodat je thuis rustig verder kunt gaan met ontwerpen. Het is gemakkelijk als je je eigen laptop meeneemt. Zorg dat de foto’s hierop opgeslagen zijn of neem een USB-stick met foto’s mee.

Tip: als je kiest voor uitgeprinte kaarten, neem dan je bankpas mee. Dan kun je tijdens de workshop direct je kaarten bestellen en afrekenen.”

De workshop in de bibliotheek in Brummen is op maandag 27 november van 13.30 tot 16.30 uur. De workshop in de bibliotheek in Eerbeek is op woensdag 29 november van 10.00 tot 13.00 uur. “Meld je aan via de agenda op www.bijdebieb.nl.”