Stedendriehoek

Feestelijke Uitreiking Tweede Editie ‘Made in Apeldoorn’ aan Wethouder Marco Wenzkowski

Op woensdagmiddag 27 september werd de tweede editie van het boek “Made in Apeldoorn” overhandigd aan wethouder Marco Wenzkowski door voorzitter Priscilla Trip. Dit bijzondere moment werd bijgewoond door bijna tachtig ondernemers en vond plaats bij Krommenhoek aan de Stadhoudersmolenweg.

In deze tweede editie van het boek zijn meer dan tweehonderd bedrijven uit de gemeente Apeldoorn te vinden, variërend van zzp’ers tot grote multinationals. Wethouder Wenzkowski benadrukte in zijn toespraak de bescheidenheid van de Apeldoornse ondernemers, die vaak hun eigen prestaties op de achtergrond plaatsen. Hij prees “Made in Apeldoorn” als een podium voor deze ondernemers, en hij toonde trots voor de erkenning die ze hierin kregen.

Marco Kok, die verantwoordelijk was voor het merendeel van de interviews, bedankte alle deelnemende bedrijven voor hun gastvrijheid en hun bereidheid om hun bedrijf open te stellen. Met MKB Trade Office heeft Marco als doel om exportbedrijven in Apeldoorn te verbinden met landen over de hele wereld. Dit doen ze onder andere door het organiseren van handelsmissies en evenementen gericht op specifieke landen.

Na het officiële gedeelte was er gelegenheid voor de aanwezigen om met elkaar bij te praten. Enkele geïnteresseerden kregen zelfs een rondleiding door het indrukwekkende bedrijf van Martijn Krommenhoek.

De deelnemers aan “Made in Apeldoorn” kregen bij vertrek een stapel boeken mee om te delen met hun zakelijke contacten, zowel nationaal als internationaal. Leden van de BKA kunnen een gratis exemplaar ophalen bij Uitgeverij Stedendriehoek aan de Asselsestraat 140, op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 uur. Voor extra exemplaren bedragen de kosten €10 per stuk.