Stedendriehoek

Feestelijke bazaar met gebruikte en nieuwe artikelen

APELDOORN – Op zaterdag 14 maart houdt het Leger des Heils aan het Hofveld 21-23 weer een grootse voorjaarsbazaar van 10.00 tot 14.00 uur. Op dezelfde dag vindt de start plaats van de zomercollectieverkoop in de kledingwinkel.

De bazaar is iedere keer weer een waar feest. Veel goede gebruikte en nieuwe artikelen zijn er te bewonderen. Je kunt er heerlijk rondlopen, snuffelen en kopen. De kledingwinkel houdt op deze zaterdag uitverkoop van de winterkleding. Ook hangt dan de zomercollectie in de winkel en is er ruimschoots de gelegenheid een nieuwe zomergarderobe samen te stellen.

Voor de kinderen is er een speciaal programma dat om 11.00 uur begint. Daarnaast zijn er een aantal bingorondes met mooie prijzen. Natuurlijk kan iedere bezoeker genieten van heerlijke koffie en thee met een zelfgebakken traktatie. Tussen de middag is de lunchroom open.

Iedereen is uitgenodigd om voor deze bazaar zolder, kelder, garage en kasten op te ruimen en goede, verkoopbare artikelen af te geven aan het Hofveld 21–23. Omdat het Leger des Heils maar over beperkte ruimte beschikt is het niet mogelijk witgoed en meubilair aan te nemen. Spullen voor de bazaar kunnen worden gebracht op donderdag 12 maart tussen 13.30 uur en 17.00 uur en tussen 18.30 en 20.30 uur. Op vrijdag 13 maart tussen 9.30 uur en 15.00 uur.