Stedendriehoek

Feest! Heropening Pearle Opticiens Apeldoorn Centrum

Apeldoorn – Op vrijdag 15 maart heeft Pearle Opticiens Apeldoorn Centrum feestelijk haar deuren heropend. Kom de vernieuwde winkel bewonderen! Het Pearle team verwelkomt je graag.

Supertrots

“De nieuwe winkel is volgens het allernieuwste winkelconcept, we zijn dan ook supertrots dat we in Apeldoorn deze mooie Pearle winkel hebben” vertelt Jaimy Ligtenberg, bedrijfsleider van deze winkel. “De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid. We verwelkomen je graag in de vernieuwde winkel!”

Vernieuwd én vertrouwd

Toch is niet alles nieuw, de winkel is al jaren een begrip in Apeldoorn. Goede service en deskundig advies staat bij Pearle Opticiens Apeldoorn Centrum centraal: “We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel verlaat met precies de juiste zichtoplossing”.

Openingsactie: ontvang nu 10 dagen tot 30% korting op een complete bril!

In de Pearle winkel geldt nu een aantrekkelijke openingsactie: ontvang 10 dagen tot 30% korting op een complete bril! Kom langs of maak een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken. De winkel is gelegen aan de Hoofdstraat 91 in Apeldoorn en is van maandag 11:00 t/m zaterdag geopend.

Voorwaarden: *Deze actie is uitsluitend geldig bij Pearle Opticiens Apeldoorn (Hoofdstraat 91) van 15 t/m 24 maart 2024 vanaf glaspakket Brons.

Over Pearle

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Maak een afspraak bij de winkel voor een Goed Zicht Gesprek. We starten deze afspraak met een intake, vervolgens voeren onze deskundige opticiens de oogmeting uit (gratis, met een waarde van €30) en tot slot ontvang je een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die past bij jou en jouw lifestyle.

Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs. Meer informatie? Kijk op www.pearle.nl.