Stedendriehoek

Extra GO Sharing scooters in Apeldoorn

Sinds de introductie van GO Sharing in Apeldoorn in november, zijn er gefaseerd 150 deelscooters geplaatst in de stad. Vanwege toenemend gebruik worden komende week 50 extra scooters geplaatst, wat het totale aantal deelscooters van GO Sharing in Apeldoorn op 200 brengt.

Het bijplaatsen van de nieuwe deelscooters zal de gemiddelde loopafstand tot een deelscooter doen verkorten. Lloyd Drop, woordvoerder van GO Sharing, legt uit: “In goede samenwerking met de gemeente hebben wij sinds november gewerkt aan de gefaseerde uitrol in Apeldoorn. We zien dat onze deelscooters inmiddels veel worden gebruikt. Gemiddeld wordt een scooter nu meerdere keren per dag gehuurd. Om te zorgen dat er altijd een scooter op loopafstand beschikbaar is, plaatsen we komende week 50 extra deelscooters. Met deze 50 extra scooters komt het totaal op 200, het aantal dat tijdens de introductie is afgesproken met de gemeente.”

Met warmer weer en een mogelijke versoepeling van de coronamaatregelen in aankomst, wordt verdere toename in het gebruik van de duurzame deeldienst in de gemeente verwacht.

Inwoners van Apeldoorn met vragen, opmerkingen of meldingen kunnen 24/7 contact opnemen met GO Sharing via www.go-sharing.nl of 085 90 22 901.