Stedendriehoek

Expositie Glas; Verstild Water

Laat je bij kasteel Cannenburch betoveren door de schitterende wereld van de glaskunst. Tot en met 24 maart brengt stichting Glaskunst bezoekers van de bijzondere expositie ‘Glas; Verstild Water’ de unieke kans om de magie van glas te ervaren. De expositie brengt een gevarieerde en boeiende reis door de rijke geschiedenis en de hedendaagse ontwikkelingen binnen de glaskunst.

Een inspirerende ervaring

Of je nu een gepassioneerde kunstliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden van glas, de tentoonstelling belooft een inspirerende ervaring te worden. Elk kunstwerk weerspiegelt de creativiteit en vakmanschap van gerenommeerde kunstenaars die verschillende disciplines, passend binnen het thema, vertegenwoordigen. Daarnaast is er in opdracht gemaakt werk te zien van leerlingen van de Rietveldacademie Amsterdam en een aantal ledenobjecten van de Vereniging van Vrienden van Modern Glas (VVMG).

Speciale avondopenstelling

Daar waar bij daglicht de fonkeling van glas al een beleving op zich is, krijgen de glaskunstwerken in de avond een magische uitstraling. Speciaal voor deze expositie opent kasteel Cannenburch daarom op donderdag 21 en vrijdag 22 maart ’s avonds haar deuren.

Datum Glaskunstexpositie: 9 t/m 24 maart

Tijd: 11.00 – 17.00 uur

Datum avondopenstelling: 21 en 22 maart

Tijd: 18.00 – 21.00 uur

Entree: volwassenen €17,50 en kinderen t/m 18 jaar gratis. Donateurs GLK en museumkaarthouders €3,00

Reserveren: Expositie Glas; Verstild Water | Geldersch Landschap en Kasteelen (glk.nl)