Stedendriehoek

Exclusieve lezersactie: StedendriehoekBespaart.nl

STEDENDRIEHOEK – Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek hebben de komende weken de exclusieve mogelijkheid om zich in te schrijven voor een Energie Collectief. “Door u in te schrijven bij dit Energie Collectief, krijgt u de mogelijkheid om de allerscherpste tarieven voor uw energierekening vast te zetten. Besparingen kunnen namelijk wel oplopen tot zo’n €350,- per jaar.”

StedendriehoekBespaart.nl is een initiatief van Nieuwsblad Stedendriehoek en Vastelastenbesparing.nl. “Met Vastelastenbesparing.nl vinden we een gevestigde naam in de wereld van energieleveranciers; ruim 50.000 mensen hebben zij inmiddels naar volle tevredenheid geholpen met de overstap van energieleverancier.” 

Samen voor de beste deal
“Door de samenwerking van Vastelastenbesparing.nl met Nieuwsblad Stedendriehoek kunt u als lezer profiteren van de allerscherpste energietarieven van de markt. Alle lezers kunnen zich vrijblijvend inschrijven op StedendriehoekBespaart.nl. Voor iedereen die zich heeft ingeschreven, zal vervolgens onderhandeld gaan worden met de energieleveranciers. Door dit op deze manier te doen, zijn we in staat om de energieleveranciers tegen elkaar uit te spelen en de beste tarieven voor u af te dwingen. Iedereen die zich heeft ingeschreven, krijgt vervolgens het energieaanbod dat als beste uit de bus is gekomen via e-mail toegestuurd. U maakt zelf de keuze of u gebruik wilt maken van dit aanbod of niet. Als u gebruik wilt maken van het aanbod, dan regelt StedendriehoekBespaart.nl voor u een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe energieleverancier.” 

Voorkom hogere maandlasten
De belastingen op de energie zijn met de nieuwe overheidsbeslissingen wederom fors verhoogd. “Daar merkt u nu wellicht nog niets van, maar daar zult u op de jaarafrekening door uw huidige energieleverancier mee geconfronteerd gaan worden. Daarnaast zijn ook de gasprijzen de afgelopen maanden met zo’n 15% gestegen, wat ervoor zorgt dat een gemiddeld gezin zo’n €150,- per jaar meer kwijt is aan energiekosten. Reden genoeg dus om te kiezen voor de allerbeste tarieven via het Energie Collectief.” 

Inschrijven tot 11 november
“U kunt zich nog tot 11 november 2018 inschrijven, dus wacht niet te lang. Hoe meer mensen meedoen, hoe scherper onderhandeld kan worden en hoe voordeliger de tarieven zullen zijn. Uw inschrijving is geheel vrijblijvend. Pas als u het energieaanbod ontvangt, hoeft u te beslissen of u ook daadwerkelijk op het aanbod in gaat.” Inschrijven kan via StedendriehoekBespaart.nl