Entertainment

Zon, gezelligheid en lekker eten tijdens de StadsOase

StadsOase 2020 gaat alsnog door! Deze zomer geniet je tot en met 27 augustus op het Van Reekumplein in Apeldoorn van bijna alle vaste StadsOase ingrediënten: zon, drankjes, gezelligheid en goed eten.

Om het feest nog groter te maken is de StadsOase dit jaar niet alleen iedere zondag open, maar elke dag dat de zon hard genoeg schijnt. Iedere maandag wordt via www.gigant.nl en de Facebook pagina van StadsOase bekendgemaakt op welke dagen je die week langs kunt komen voor het ultieme vakantiegevoel in Apeldoorn.

Om je maag te vullen gaat StadsOase dit jaar een heerlijke samenwerking aan met lokale ondernemers. Zo kun je bijvoorbeeld eten bestellen van Silk Sushi & Asian Dining en De Pastazaak of haal een maaltijd af bij Alfred Kookt. Ook kun je je eigen borrelplank samenstellen én ben je vrij om je eigen vlees-, vis- en vegahappen mee te nemen voor op de bring-your-own BBQ’s!

Openingstijden: maandag tot en vrijdag van 13.00 tot 23.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 23.00 uur. De meest actuele informatie en alle voorzorgsmaatregelen zijn te vinden op de website, in de nieuwsbrief en op de social mediakanalen van GIGANT.

Dit artikel verscheen in het recreatiemagazine Kijk Uit!