Entertainment

Zomer op Paleis Het Loo

In de zomervakantie is er voor kinderen elke dag iets bijzonders te doen. Er zijn Prinsen- & Prinsessendagen op dinsdag, woensdag en donderdag. Ook al is het jaar een beetje anders dan anders, nog steeds zijn er weer veel leuke shows en activiteiten. Van vrijdag tot en met maandag organiseren we de Zomerdagen. Een actief uitje voor het hele gezin. Volg de speurroute door de tuinen en sluit aan bij de Verhalenpodia met allerlei leuke weetjes. Neem ook je picknick(kleed) mee en zoek een heerlijk plekje in het gras!

Paleis Het Loo volgt alle richtlijnen van het RIVM en het museumprotocol en er zijn maatregelen genomen om de 1,5 meter afstand te houden. Op de website vind je alle informatie voor jouw royale uitje. Koop vooraf je ticket op paleishetloo.nl en reserveer jouw aankomsttijd. Je mag vervolgens zo lang blijven als je wilt.

Prinsen- & Prinsessendagen

Ze zijn er weer! Ook deze zomer staat in het teken van prinsen en prinsessen, van 21 juli tot en met 20 augustus. Trek jouw mooiste jurk of prinsenpak weer aan en kom op dinsdag, woensdag of donderdag naar Paleis Het Loo. Het programma is aangepast aan de corona-maatregelen. Er blijft een heleboel te zien en er is veel om zelf te doen. Spelletjes, theater, een goodiebag om te knutselen, op de foto, dansen en zingen… het kan weer allemaal tijdens de Prinsen- & Prinsessendagen op Paleis Het Loo.

Zomerdagen

Zomerdagen op Paleis Het Loo van vrijdag tot en met maandag. Extra leuk, voor jong en oud én op royale afstand. Op meerdere plekken staan verhalenpodia. Zo hoor je op het Stallenplein verhalen over de bijzondere auto’s en rijtuigen en kun je in de tuinen luisteren naar verhalen over de fonteinen en kom je te weten wat de barokke vormen in de tuin nu eigenlijk betekenen. Kinderen speuren er ondertussen op los met de speurroute door de tuin. Leg jullie Zomerdag vast op een fotogenieke manier bij een van de gouden schilderijlijsten met koninklijke achtergrond. Dat is ‘Ontspannen op royale afstand’ met een zomers tintje! Kom genieten in de vernieuwde Prins Hendrik-garage of op het royale terras bij de Colonnades.