Entertainment

Weekend vol beeldende kunst

APELDOORN – Liefhebbers van beeldende kunst zijn op 15 en 16 juni van harte welkom in GIGANT, Nieuwstraat 377, voor een weekend vol inspiratie.

Op zaterdag 15 juni wordt om 19.30 uur Gigalerie #3 geopend met livemuziek en is er de mogelijkheid tot het kopen van kunstwerken. Op zondag 16 juni is de tentoonstelling van Gigalerie #3 nog steeds te bezichtigen én houden de cursusdocenten Beeldende Kunst een open huis van 13.00 tot 16.00 uur. Alle informatie over dit weekend is te vinden op de website van GIGANT: www.gigant.nl.

Gigalerie biedt beeldend kunstenaars in Apeldoorn de unieke gelegenheid om artistieke creaties te presenteren aan een divers publiek, met zelfs de mogelijkheid tot verkoop. Het werk dat wordt tentoongesteld in de galerie, is beschikbaar voor bewonderaars en verzamelaars. Tijdens het open huis van de beeldende cursussen in GIGANT is het mogelijk om kennis te maken met keramiek, schilderen, edelsmeden, pastelkunst en fotografie en van alle beeldende cursussen is deze dag informatie beschikbaar.