Entertainment

VocalNUL55 frisse start van 2024 met nieuwe dirigent

Nieuwe dirigent
Het Apeldoorns popkoor VocalNUL55 is 2024 fris begonnen met een nieuwe dirigent.

Na een lange zoektocht kwam het uiteindelijk tot de juiste match tussen het koor en Ruth Klijn. Ruth komt uit Deventer, zij begeleidt diverse koren, geeft pianoles en heeft een veelzijdige muzikale achtergrond.

Het koor
VocalNUL55 is opgericht in 2015 en bestaat uit een groep enthousiaste zangers en zangeressen uit Apeldoorn en omstreken. Naast de muzikale ambitie vindt het koor sfeer en plezier in het zingen van groot belang.

Het repertoire bestaat uit eigentijdse popnummers, zowel Engels als Nederlandstalig.

De leukste uitdaging is toewerken naar een optreden. Deelname aan Cultuur bij je buur en de Culturele Pleinmarkt is jaarlijks vaste prik. Ook dit jaar zal het koor van zich laten horen, in ieder geval op 20 april bij Cultuur bij je buur.

Overige optredens zijn terug te vinden op de website (www.vocalnul55.nl) of op Facebook en Instragram.

Pianist
Het koor is op zoek naar een enthousiaste pianist die het leuk vindt om het koor te begeleiden tijdens optredens en zo nu en dan aanwezig kan zijn bij de repetitie. Ben jij die pianist of ken je iemand kijk dan op www.vocalnul55.nl voor meer informatie.

Nieuwe leden
Ook nieuwe leden zijn van harte welkom bij het koor.

Er zijn meerdere redenen om te gaan zingen in een koor.

Zingen zorgt ervoor dat je je gelukkiger voelt en het is ook goed voor spraak, je concentratie en je geheugen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat samen zingen in een koor stress verlagend werkt, het groepsgevoel bevordert en mensen dichter bij elkaar brengt.

Genoeg reden om een keer te komen kijken bij een repetitie van dit gezellige en ambitieuze koor op woensdagavond aan de Egerlaan in Apeldoorn. Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.vocalnul55.nl