Entertainment

Verrassende toneelavond van S.O.V.V.

Toneelvereniging S.O.V.V. uit Apeldoorn heeft zaterdag 15 april in de Multizaal van Sporthal Jachtlust te Twello weer een hilarische klucht ten tonele gebracht. Opgevoerd werd ‘De erfenis van tante Bella’ geschreven door Henk Roede.

De tante van schilder Berend en bouwvakker Albert is overleden. Zij erven samen met zus Klaartje de verpauperde schoonheidssalon van tante Bella. Met een likje verf en wat aanpassingen denken zij de boel voor goud geld te kunnen verkopen. Ze lopen echter tegen veel obstakels aan. Behalve het bijzondere klantenbestand van tante Bella en het gebrek aan personeel, is het maar de vraag of ze wel de enige erfgenamen zijn. Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken in deze geweldige klucht met een waterval aan grappen waarmee het publiek bedolven werd. De klucht had een verrassende ontknoping.

De sfeer zat er ’s avonds meteen goed in. Alle spelers waren goed gefocust op hun rol. Er waren mooie interacties. Het publiek heeft hoorbaar genoten. De zaal zat goed vol: er waren ca. 200 bezoekers.

Op elke toneelavond organiseert de vereniging een verloting met een of meerdere hoofdprijzen. Verrassend was dat een trouwe bezoeker van de toneelvoorstellingen van S.O.V.V., te weten Rob Schouten van Helder Makelaars/Hypotheek/Verzekering uit Deventer, op de speelavond de vereniging € 100,00 heeft geschonken, die ingezet kon worden als extra hoofdprijs. Hoe attent is het, dat wij namens hem een andere bezoeker van onze voorstelling met dit leuke bedrag mochten verblijden. Voor ons een leuke verrassing en voor de winnares van dit mooie bedrag zeker niet minder.

De avond werd gezellig afgesloten met een drankje en een hapje in de bar van de sporthal.

Kortom, het was een verrassende en een weer vanouds gezellige S.O.V.V.-avond.

Toneelvereniging S.O.V.V. heeft in het najaar weer voorstellingen:
23 en 24 september in het Dorpshuis Ugchelen in Ugchelen;

4 november in de Multizaal van Sporthal Jachtlust in Twello.

Noteert u deze data alvast in uw agenda?

Meer info: www.sovv.nl.  Ook voor aanmeldingen nieuwe leden.