Entertainment

Twents feest voor de lachspieren

UGCHELEN – Twente heeft al jarenlang een naam op te houden als het om de dialecthumor gaat. Het humorgezelschap Twente Plat trekt al jarenlang langs de Oost- Nederlandse theaters met voorstellingen boordevol Twentse humor. Op vrijdag 13 maart komt de groep in de Het Dorpshuis, Boogaardslaan 81, Ugchelen.

 Ook in het seizoen 2019/ 2020 brengt Twente Plat weer een gloednieuwe voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn die de Twentse humor zo aanstekelijk maakt. Heerlijke conferences, prachtige liedjes en sprankelijke sketches worden aaneen geregen tot een bont programma waarin de gulle lach voorop staat. Twente Plat is, evenals z`n voorgangers, keigoed in het neerzetten van dolkomische typetjes en in het nieuwe programma passeren dan ook een aantal bijzondere figuren de revue, zoals de hartsvriendinnen Aaltje & Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen. En Mans de beveiliger, die alweer het Binnenhof onveilig maakt. Ook passeren Hendurk & Geessie, die heerlijke anekdotes ophalen uit hun geboorte dorp. Daarnaast staan de vier leden van de groep hun mannetje als het om de muziek gaat. De aanstekelijke liedjes in het programma worden live begeleidt op een grote verscheidenheid aan instrumenten. Twente Plat speelt weer een oergezellig, onvergetelijk en avondvullend programma, waar het zeer goed toeven is.

De entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het Dorpshuis Ugchelen. Telefonisch reserveren kan ook, bel dan met 074 3841718 en uw kaarten liggen op 13 maart klaar aan de kassa. De entreeprijs bedraagt 12,50 euro per persoon. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. www.twenteplat.com