Entertainment

Top-dj’s op het Stadsfeest

APELDOORN – Zaterdag 14 mei is ‘het grootste 25+ feest van Midden-Nederland’ terug in theater Orpheus in Apeldoorn. Het Stadsfeest staat bekend om de ongedwongen sfeer en ijzersterke dj-programmering en trekt hiermee publiek uit heel Nederland.

Voor de liefhebbers van dance classics en lekkere dansbare hits komen twee BN’ers draaien: olympisch judoka en populaire televisiepresentator Dennis van der Geest en Jeroen Post (bekend van onder andere TMF en De Alleskunner VIPS). DJ Marco en Bruze D’Angelo zullen hen vakkundig bijstaan. Deze zaal is altijd één groot feest der herkenning.

Op het grote podium draaien niemand minder dan House deejays Roog en Yves Eaux. Hier dans je op de heetste tracks van de internationale clubscene. Kaarten zijn te koop via de website www.hetstadsfeest.nl

Melodisch en dromerig

Uit Ibiza komt Paul Darey ingevlogen, uit Engeland Ozzy Sahin en uit Columbus/Ohio in de Verenigde Staten maakt MC Jay Davi deze avond zijn Europese debuut. DJ Natarcia heeft de eer de avond te starten met haar heerlijke groovy sound.

Op deze editie is er zelfs een derde podium voor de liefhebbers van melodische en dromerige dancemuziek. Hiervoor komt de charmante DJ Yazz ingevlogen vanuit Ibiza en zij zal worden bijgestaan door LevyM, de nummer 1 Afrohouse DJ/producer van Nederland, en twee legendarische progressive house-legendes: Harry Lemon8 en de gezellige Belg Pedro Mercado.