Entertainment

Theater Orpheus op zoek naar amateurtalent voor SHOW Apeldoorn

APELDOORN – Speciaal voor talentvol Apeldoorn organiseert Theater Orpheus voor de zevende keer SHOW Apeldoorn. Dit is een avondvullende show met podium-amateurs die, onder professionele begeleiding, zorgen voor een ware belevenis voor de bezoeker.

Deelnemers aan SHOW Apeldoorn ondervinden aan den lijve hoe geweldig het is om op het podium te staan. Met professionele regie van Kim de Fuijk en muzikale begeleiding van Dookje Engelhard. Professionele techniek, belichting, decor en grime maken het plaatje compleet. Samen wordt naar een mooie voorstelling toegewerkt op 29 december, waarin ieders talent, plezier en enthousiasme tot uitdrukking komt. Marij Wools, programmacoördinator Theater van de Stad: “Fantastisch dat we voor de zevende keer SHOW Apeldoorn mogen maken. Het is elke keer weer bijzonder om te zien hoe de deelnemers groeien op het podium en hoe er in korte tijd een heel hecht team ontstaat.”

Aanmelden

SHOW is voor jong en oud, beginnend en gevorderd talent en alle vormen van podiumkunst. Van dans tot muziek en van toneel tot circusact. Enige voorwaarde is dat deelnemers uit Apeldoorn komen. De voorronde vindt plaats op vrijdag 16 juni van 15.00 tot 16.30 uur (onder de 18 jaar) en van 18.30 tot 20.00 uur (ouder dan 18 jaar) in de Altioszaal bij Orpheus. Tijdens deze voorronde worden tien deelnemers geselecteerd door de regisseur en de muzikaal leider van SHOW Apeldoorn.

Meedoen aan de voorronde op 16 juni kan door je uiterlijk vrijdag 9 juni aan te melden via het formulier op www.orpheus.nl/show. Deelnemers worden middels coaching en repetities klaargestoomd voor de opvoering van SHOW Apeldoorn op 29 december in Theater Orpheus. Wools vertelt: “Eerdere deelnemers gaven aan dat ze buitengewoon geïnspireerd waren door SHOW. Een groot aantal van hen hebben een mooi vervolg aan hun optreden in Orpheus gegeven door vaker op te treden, anderen te enthousiasmeren en onderling samen te werken.”

SHOW Apeldoorn komt tot stand in samenwerking met Gigant en onder andere dankzij een bijdrage van het PartnerPodium van Orpheus.