Entertainment

Stadsfeest zet Orpheus op z’n kop

APELDOORN – Zaterdag 22 april is Het Stadsfeest terug in Theater Orpheus. Tijdens dit populaire evenement worden maar liefst drie zalen ingericht met verschillende muziekstijlen. Hierdoor transformeert de Apeldoornse schouwburg tot een intiem indoorfestival met een mooie rol voor de foyer als chill out area.

In De House & Techhouse zaal komt hoog bezoek. House-legende Jaydee, bekend van de klassieker Plastic Dreams, zal komen draaien. Daarnaast komt de stijlvolle Italiaanse DJ Mat.Theo vanuit Milaan gevlogen en ook zal topdeejay Yves Eaux uit Apeldoorn weer acte de présence geven. De Amsterdamse DJ Lady Deep verzorgt de opening.

In de Dance & Hits zaal komen niemand minder dan 3FM DJ Barend van Deelen (bekend van Het Glazen Huis) en Jeroen Post – bekend van TMF – draaien. De twee BN’ers worden bijgestaan door Bruze D’Angelo en Marco E.

Extra lange set

Op het Deep & Melodic podium draaien de deejays een extra lange set. Uit Ibiza komt de geliefde Pedro Mercado. Deze sympathieke Belg verblijft half om half in Gent en op Ibiza. De prominente muziekkenner DJ Leo Vanderweijden zal laten horen waarom hij zo’n belangrijke rol heeft in de Nederlandse muziekindustrie.

Het Stadsfeest op zaterdag 22 april begint om 21.00 uur en kaarten koop je op www.hetstadsfeest.nl (minimumleeftijd is 23+).