Entertainment

Stadsfeest heus indoor festival

APELDOORN – Zaterdag 4 november is Het Stadsfeest terug in theater Orpheus. Met maar liefst drie volwaardige stages en de nieuwe Rainbow Bar kan men inmiddels spreken van een heus indoor festival. En dat wordt niet alleen gezien door de inwoners uit de gemeente en de omringende steden, bezoekers uit heel Nederland weten Het Stadsfeest inmiddels goed te vinden.

In de House & Techhouse zaal komt hoog bezoek. De levende House-legende DJ Jean zal komen draaien. Daarnaast komt de sympathieke Griekse DJ Kobo vanuit Athene ingevlogen. Uiteraard zal ook Apeldoorns eigen topdeejay Yves Eaux het podium beklimmen. De Rotterdamse DJ Alex Pi verzorgt de openingsset. In de Dance & Hits zaal komt de grote baas van 3FM, Menno de Boer, draaien. Jeroen Post, bekend van TMF, is er ook. De twee BN’ers worden bijgestaan door twee stoere vrouwelijke deejays, Okina de Ville en La Free.

Vrolijkheid en gekkigheid

Op het Deep & Melodic podium draaien de deejays een extra lange set. Uit Zweden komt Radio Marrakech ingevlogen en uit Duitsland Da Simurgh. Beide heren maken hun Nederlandse debuut in Apeldoorn. Tijdens het festival is er ook ruimte voor vrolijkheid en gekkigheid. Dragqueen Rose Murphy heet dan ook iedereen van harte welkom in de Rainbow Bar voor een extra dosis glitter en glamour met een knipoog. Lekker bijkletsen, meezingen met haar discoklassiekers en gezellig op de foto.

Het Stadsfeest Indoor Festival op zaterdag 4 november begint om 21.00 uur en kaarten koop je op www.hetstadsfeest.nl. De minimumleeftijd is 23+.