Entertainment

Speelparadijs Monkey Town lanceert online serie

APELDOORN – De grootste keten van indoor speelparadijzen in Nederland komt op 1 april met de eerste aflevering van Monkey Kidz TV. De kinderen zitten inmiddels al enkele weken thuis en mogen dus niet naar school of lekker de aap uithangen in het speelparadijs. Met de serie brengt Monkey Town een stukje plezier en speeltuin bij de kinderen thuis.

”Als Monkey Town dragen we natuurlijk graag ons steentje bij om in deze roerige tijd een stukje plezier, soms met educatief randje, bij de kinderen brengen”, aldus Joris Naalden (Managing Director, Monkey Town). “We zijn er graag voor onze fans en dit is de perfecte manier om dat ook in deze tijd te kunnen doen.”

Een dolle boel

Omdat Monkey Town tijdelijk gesloten is voelt mascotte en bewoner Oehlie zich wel een beetje alleen. Dit hebben vaste entertainer Rogier de Avonturier en zijn vriendje Joris, o.a. bekend van familiefilms als De Verdwenen Pakjesboot en Joris & Boris en het Geheim van de Tempel, opgelost door ook in Monkey Town te gaan wonen. Met zijn drieën maken ze er en dolle boel van door de hele dag te dansen, te knutselen, spelletjes te spelen, wedstrijden te houden en nog veel meer leuks te doen.

Vanaf woensdag 1 april zal het drietal elke maandag, woensdag en vrijdag om 13:00 te zien te zijn met een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van Monkey Kidz TV. Uiteraard is Monkey Kidz TV ook te vinden op Facebook & Instagram.

Over Monkey Town

Monkey Town bestaat sinds 2001 en is de grootste keten van indoor speeltuinen in Nederland en een van de grootste ketens in Europa. Op dit moment telt het Monkey Town netwerk in Nederland meer dan 45 vestigingen. Monkey Town indoor speeltuinen bieden lokaal en betaalbaar speelplezier en een dag vol beleving in een veilige en hygiënische omgeving. Monkey Town is een plek waar kinderen onbezorgd kunnen spelen, dicht bij huis: Monkey Town speelplezier ligt altijd binnen handbereik.