Entertainment

Simply Jesus viert lustrum met gratis toegang

APELDOORN – Op Tweede Paasdag, maandag 13 april, vindt voor de vijfde keer het Paasevenement Simply Jesus plaats. Om die reden worden toegangskaarten eenmalig gratis aangeboden. Vanwege de flinke groei is bovendien gekozen voor een nieuwe locatie met meer ruimte: het Omnisport in Apeldoorn.

Een goede band, inspirerende sprekers en een flitsend kinderprogramma vormen de basis van het evenement. Spreker David de Vos (zie foto) brengt twee laagdrempelige en pakkende boodschappen. “Simply Jesus is een moment om los te komen van alle drukte en hectiek. Een moment om stil te staan bij waar het met Pasen écht om draait: Jezus overwon de dood en wil contact met ons.”

Sinds de start van Simply Jesus is het bezoekersaantal flink gestegen. Dit jaar worden tussen de vijfduizend en zevenduizend bezoekers verwacht. De Vos: “We pakken dit jaar flink uit, omdat we geloven in een grote God. Tijdens het evenement willen we iets van die grootheid laten zien. Omdat we zoveel mogelijk mensen (jong en oud, gelovig en ongelovig) de kans willen geven om dit mee te maken, hebben we voor het Omnisport gekozen. Om verzekerd te zijn van een toegangskaartje is (gratis) aanmelding vooraf verplicht via www.simplyjesus.nl.