Entertainment

RTV Apeldoorn nog steeds te horen en te zien

“RTV Apeldoorn mag dan wel niet meer dé lokale omroep van Apeldoorn zijn, maar het is wel goed om te weten dat we nog steeds op heel veel kanalen wél te horen en te zien zijn. We sommen in dit artikel even voor je op waar dan precies”, aldus Hieke Goos, secretaris van RTV Apeldoorn.

“Eigenlijk is er niet zo heel veel veranderd. Het enige is dat we niet meer te horen zijn via de FM-frequentie. Maar wil je ons toch nog horen op je radio? Zorg dan dat je een DAB+- of een internetradio hebt. Veel Apeldoorners hebben deze al in huis, omdat steeds meer radiozenders overgaan op digitaal signaal om een nóg betere geluidskwaliteit te kunnen bieden aan jou als luisteraar.”

Goos vervolgt: “Heb je nog geen DAB+ radio? Geen paniek! Want we zijn ook te horen via radio-apps zoals TuneInRadio. En natuurlijk zijn we ook gewoon te beluisteren via onze website www.rtv-apeldoorn.nl. Klik op ‘Luister live’ en beluister je favoriete radioprogramma’s.”

Kijk mee

“Naar ons blijven kijken? Ook dat moet geen problemen opleveren. Kijk naar onze nieuwsitems en andere informatieve programma’s via de livestream op onze website. Ook hiervoor ga je naar www.rtv-apeldoorn.nl, alleen nu klik je op ‘Kijk mee’. Liever een programma terugkijken? Dat kan via ons YouTube-kanaal. Blijf dus vooral kijken en luisteren naar RTV Apeldoorn!”