Entertainment

Populaire radio-DJ op Het Stadsfeest

APELDOORN – Zaterdag 22 april komt de populaire 3FM-DJ Barend van Deelen (zie foto) draaien op Het Stadsfeest in theater Orpheus in Apeldoorn.

Barend was jarenlang te horen op Radio 538, voordat hij de overstap maakte naar 3FM waar hij momenteel de middagshow met collega Nellie Benner voor zijn rekening neemt.

Tijdens de afgelopen kerstperiode was hij een van de drie deejays die in Het Glazen Huis in Amersfoort plaatsnam voor Serious Request. De goedlachse Barend komt in april de heetste hits en lekkerste classics draaien in de Dance Classics & Hits-zaal en hiermee de boel op zijn kop zetten. Die zaal is op dat moment het grootste feestcafé van Gelderland.

En Barend komt niet alleen, hij zal worden bijgestaan door nog een BN’er: op veler verzoek maakt Jeroen Post (bekend van TMF en recentelijk De Alleskunner VIPS bij SBS) zijn opwachting. Hij draaide al op eerdere edities van Het Stadsfeest en wist met zijn aanstekelijke draaistijl heel Apeldoorn voor zich te winnen. Deze TV-celebrity draait al jaren en is een zeer gerespecteerde DJ.

House Legende Jaydee

Op Het Stadsfeest genieten 25plussers van liefst drie verschillende zalen met verschillende muziekstijlen. Naast de eerder genoemde Dance Classics & Hits-zaal zullen ook de House-liefhebbers hun hart ophalen. Zo komt House Legende Robin ‘Jaydee’ Albers draaien in de House & Techhouse-zaal. Robin draait op alle grote festivals in binnen- en buitenland en zijn House-klassieker Plastic Dreams komt nog altijd in menige DJ-set voorbij. Jaydee wordt dan ook gezien als Nederlandse DJ royalty en behoort tot de grondleggers van de Nederlandse house scene.

Tweede nummer 1-hit voor Yves Eaux

De Apeldoornse DJ Yves Eaux staat al jaren aan de top. Met diverse mooie (inter)nationale optredens in de agenda, scoort hij nu ook nog zijn tweede nummer 1-hit. Zijn plaat Out Out met LevyM en spoken word artist Lazarusman kwam op de allerhoogste plaats binnen op iTunes in Zuid-Afrika. Na zijn eerdere nummer 1-hit in Japan kan hij nu ook Zuid-Afrika op zijn lijstje zetten. Naast Jaydee en Yves Eaux zal ook de Italiaanse grootheid DJ Mat.Theo zijn opwachting maken. Mat.Theo komt exclusief voor Het Stadsfeest vanuit Milaan invliegen. Deze stijlvolle topdeejay staat bekend om zijn goede smaak.

DJ uit Ibiza

In de Deep & Melodic-zaal komt DJ Pedro Mercado (Ibiza) een extended set draaien. Hier draait het allemaal om mooie, dromerige en exotische muziek. Deejays die een muzikaal verhaal vertellen. Dit is ook de reden dat zij langer de tijd krijgen om hun zorgvuldig geselecteerde muziek ten gehore te brengen. De Belg Pedro is niet alleen DJ, maar hij runt ook de platenlabels Chrom Recordings en Planet Ibiza Music.

Het Stadsfeest op zaterdag 22 april in theater Orpheus is het grootste 25+ event van Midden-Nederland. Kaarten zijn te koop via www.hetstadsfeest.nl