Entertainment

Paasconcert Cantare met o.a. Tenira Sturm

UDDEL – In de Stille week hoopt mannenensemble Cantare o.l.v. André van Vliet op D.V. woensdag 5 april 2023 een Paasconcert te houden in de Hervormde kerk te Uddel. Medewerkenden aan dit concert zijn: Tenira Sturm (solist), Mark Brandwijk (piano), Marjolein de Wit (dwarsfluit), Myrthe van Hulst (cello) en ds. A. Vonk Noordegraaf (meditatie)

Mannenensemble Cantare bestaat uit een groep enthousiaste mannen met verschillende achtergronden die één ding gemeen hebben en dat is hun passie voor zingen. Onder leiding van André van Vliet zijn ze bereid om door hard te werken, het muzikale niveau op een zo hoog mogelijk peil te brengen. Ze mogen zingen van de rijke boodschap van Gods genade en zo de lofzang gaande houden.

Het gevarieerde programma tijdens dit concert gaat over het Lijden, de Kruisiging en de Opstanding van Jezus Christus. Het programma bestaat onder andere uit bekende liederen en werken van André van Vliet.

U bent van harte welkom bij dit prachtige concert. De toegang is vrij, er zal een collecte gehouden worden. Aanvang concert: 20:00 uur. Adres: Garderenseweg 2 in Uddel.