Entertainment

Orpheus opent deuren Theaterrestaurant

APELDOORN – Vanaf donderdag 4 juni genieten gasten bij Theater Orpheus van een unieke avond vol heerlijk eten én entertainment. Het had een feestelijke onthulling moeten zijn tijdens de jubileumfestiviteiten op 12 maart, de bekendmaking van O55 (met de letter ‘O’ van Orpheus) als de nieuwe naam van het theaterrestaurant. Dat liep dus even anders, maar het is juist op deze plek waar Orpheus voor het eerst in bijna drie maanden gasten gaat ontvangen.

En niet alleen voor een heerlijk diner, gasten genieten ook van live entertainment in de vorm van muziek of cabaret. Mirjam Barendregt, directeur Orpheus: “Eindelijk mogen we weer gaan doen waar we zo van houden, mensen een fantastische avond entertainment bezorgen. Veiligheid en comfort van onze gasten staan natuurlijk voorop. Het restaurant voldoet volledig aan de richtlijnen van het RIVM en gasten worden alleen ontvangen als zij vooraf gereserveerd hebben en geen gezondheidsklachten hebben. De medewerkers van Orpheus zijn er klaar voor om alle gasten met open armen en op gepaste afstand te ontvangen.”

Op dit moment zijn de volgende artiesten bekend: 4, 5 en 6 juni Stephanie Struijk; 11, 12 en 13 juni Silvester Zwaneveld; 18, 19 en 20 juni Ed Struijlaart; 25, 26 en 27 juni Celine Jansen; 9, 10 en 11 juli Jan Beuving & Patrick Nederkoorn. Voor meer informatie en om te reserveren: www.orpheus.nl/theaterdiner.