Entertainment

Ook weer vermaak voor kinderen in Orpheus

Na al diverse bruisende avonden in theaterrestaurant O55, kondigt Orpheus de theaterdinerprogrammering voor juli aan. Het theater heeft daarnaast een aantal kindervoorstellingen geprogrammeerd.

Toen Orpheus op 20 mei aankondigde vanaf 4 juni theaterdiners te presenteren in O55, bleek dat bezoekers echt weer zin hadden in een avond uit. Voor de resterende avonden in juni zijn dan ook nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. De woorden op het kaartje dat zangeres Stephanie Struijk – die het spits afbeet bij de theaterdiners – achterliet, zeggen genoeg: ‘Jullie zijn mijn eerste optreden na de Corona lockdown! Deze avond ga ik zeker nooit vergeten. Vond het heerlijk om weer te kunnen spelen, dank!’ Mirjam Barendregt, directeur van Orpheus: “We hebben ons restaurant gezellig ingericht voor 30 gasten en per 1 juli doen we dat – veilig op anderhalve meter – voor maximaal 100 gasten. We verheugen ons op deze avonden en op de kindervoorstellingen.”

Naast de theaterdinerprogrammering heeft het theater ook voor gezinnen met jonge kinderen goed nieuws. Van 24 juni tot en met 15 juli zijn er iedere woensdag één of twee peuterkleuterpretvoorstellingen voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar en voorstellingen voor kinderen vanaf 6 jaar. Vanaf €7,50 bezoek je samen met je kind het theater.

Het programma van de theaterdiners: 25, 26 en 27 juni Celine Jansen, operazangeres; 2 en 4 juli Kika Sprangers & friends, jazz; 3 juli Anna Serierse, jazz-zangeres; 9, 10 en 11 juli Jan Beuving & Patrick Nederkoorn & Tom Dicke, cabaret; 16, 17 en 18 juli nog niet bekend; 23, 24 en 25 juli Kiki Schippers, cabaret; 30, 31 juli en 1 augustus Martijn Kardol, cabaret. Ga voor meer informatie en om te reserveren naar www.orpheus.nl/theaterdiner.

Kindervoorstellingen: 24 juni Pakkepapier (peuterkleuterpret); 1 juli Katton (peuterkleuterpret); 8 juli Wonderlijke WereldWijsjes (peuterkleuterpret) en Straks Komt er Niemand op mijn Feestje (6+); 15 juli Potten en Pannen Concert (peuterkleuterpret) en Anne, 10 jaar, wil graag opgehaald worden (8+). Ga voor meer informatie en om te reserveren naar www.orpheus.nl/voorstellingen.