Entertainment

Nieuwe presentatie van Kunstkamer Vaassen

In de afgelopen weken is het interieur van Kunstkamer Vaassen geheel veranderd. In de nieuwe opzet heeft iedere deelnemende kunstenaar nu een eigen ruimte gekregen voor de presentatie van zijn of haar kunstwerken.

In de kunstkamer zijn nu aparte units aanwezig. De deelnemende kunstenaar is zelf verantwoordelijk voor de inhoud van zijn of haar unit. Bezoekers kunnen extra informatie vinden in kunstboeken, informatiemappen, flyers en visitekaartjes. Van een aantal kunstenaars is tevens niet-ingelijst werk aanwezig in kijkmappen. Tevens zijn in stock veel kunstwerken te bekijken.

De afgelopen jaren heeft Kunstkamer Vaassen talrijke exposities gehouden met afwisselende thema’s. In dit nieuwe jaar is echter gekozen voor een nieuwe opzet. Op deze manier kan iedere kunstenaar nu goed gepresenteerd worden. Op een speciale monitor wordt met cd-roms extra kunstinformatie gegeven. Op de website van de kunstkamer is eveneens een goed overzicht aanwezig.

Vanaf zaterdagmiddag 3 april is de kunstkamer weer geopend voor bezoekers. De openingstijden zijn van 13.00 tot 16.00 uur in de periode april-oktober 2021. In verband met de coronaproblematiek is het gebruik van een mondkapje, een afstand van 1,5 meter bewaren en het gebruik van handgel verplicht. Tijdens de openingstijden kunnen slechts vier bezoekers tegelijk de kunstkamer bezoeken. Men kan ook doordeweeks op bezoek komen, na een telefonische afspraak.

Kunstkamer Vaassen heeft zijn ingang aan de Torenstraat. Het is een wit hoekpand op de kruising van het vernieuwde ter Heerdtspad (nr. 14) en de Torenstraat, in het centrum van Vaassen. Meer informatie is te verkrijgen via de website: www.kunstkamer-vaassen.blogspot.com, telefoon 0578-617989 en e-mail kunstkamervaassen@blogspot.com