Entertainment

Nieuwe datum voor Het Stadsfeest in Apeldoorn

Foto: Henry Faber

Het Stadsfeest in Theater Orpheus in Apeldoorn groeide binnen enkele edities uit tot het grootste betaalde indoor event voor 25-plussers van Midden-Nederland. Het populaire event wordt niet alleen breed gedragen door de regio en het Apeldoornse bedrijfsleven, ook bezoekers uit andere delen van het land weten het exclusieve dansfeest inmiddels goed te vinden.

Vanwege corona-restricties was de organisatie helaas genoodzaakt de editie van 2020 uit te moeten stellen. Naar aanleiding van de oproep van het kabinet aan evenementorganisaties om weer aan de slag te gaan, zet de organisatie nu de schouders er weer onder. Op zaterdag 6 november kan men weer ultiem genieten van het spectaculaire feest. Twee zalen met geweldige (inter)nationale deejays en bekende Nederlanders. De foyer en Restaurant O55 zullen wederom worden ingericht als een grote chill out-ruimte.

“Wij deejays hebben allemaal een dik jaar lang niet voor live publiek kunnen optreden. Het is voor ons echt bizar dat je normaal gesproken ieder weekend wel ergens in Europa of daarbuiten staat te draaien en dan ineens het hele jaar thuis zit. Mijn dinsdagavonden waren net zo opwindend als de zaterdagavonden. Doodsaai dus. Maar gelukkig kunnen we straks weer. Ik heb er echt enorm veel zin in! Ik kan niet wachten”, aldus de populaire Apeldoornse DJ Yves Eaux (zie foto).

De kaartverkoop is inmiddels gestart op www.hetstadsfeest.nl. Ze kosten €25,- (exclusief reserveringskosten) per stuk. Kaarten van de vorige (uitgestelde) editie blijven gewoon geldig voor zaterdag 6 november. De organisatie verwacht een stormloop op de kaartverkoop en adviseert daarom zo snel mogelijk tickets aan te schaffen om teleurstellingen te voorkomen. Binnenkort zullen de eerste deejays bekend gemaakt worden.